パンと煮込み料理♪ -Le Coeur Cafe ANTIQUE-

この季節にピッタリの、あったか煮込み料理を食べてきました。
昨年春オープンしてから気になってた「Le Coeur Cafe ANTIQUE」
“チョコリング”パンが有名な「HEART BREAD ANTIQUE」のレストランです。

ル・クルーゼ鍋で煮込まれたメイン料理は、数量限定のポークシチューを選びました。
IMG_2276.jpg

ANTIQUE のパンは食べ放題なのです♪
IMG_2274.jpg
この日はチョコリングも出てました。
シチューに合うシンプルプレーンがなくって残念。。。
と思ってたら、食べ終わった頃プチフランスパンが出てきてました 時遅既にし!

デザート付きで頼みました。本日のはブラン・マンジェ。
IMG_2277.jpg
やわらかーいミルクプリンにさわやかなマンゴーソース♪ 美味しかったぁ

案の定、パン、食べ過ぎちゃいました

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop   


I went to "Le Coeur Cafe ANTIQUE" to eat warm stewed dish
which was good in this cold season.
The restaurant was open last spring and I had been interested.
It is ran by the famous bread shop "ANTIQUE".

The main dish of stew was made with "Le Creuset",
and I chose the amount-limited pork stew.
The bread of ANTIQUE was served unlimitedly,
so we could eat it as much as we wanted.
I found their famous bread "choco ring", too, on that day.
There were many kinds of bread, but sadly,
there were not any lean and simple bread which went well with the stew.

But after I ate the stew all, there came petit baquette.
It was too late!

I ordered a meal set including dessert.
The day's dessert was "Blanc-manger".
The soft and smooth milk pudding was served with refreshing mango sauce.
I quite liked it!

I ate too much bread as I had expected!
スポンサーサイト

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/902-0591758a