イタリア栗のモンブラン♪ -y'KUNIEDA- 

ブレイクタイムにいただいたスイーツ♪
y'KUNIEDA さんの、イタリア栗のモンブランです。

秋にいただいたのは、愛媛産和栗のモンブラン。
年が明けてからしばらく経ったあと、イタリア栗に変わってました。

和栗の黄金色とは違い、こちらは深みのある茶色。
IMG_2152.jpg
テイストの方もやはり違います。
マロンクリームペーストがより濃くてコックリとしているかな?

和栗のモンブランが"プリンセス"なら、イタリア栗モンブランは"クイーン"の様な感じ

参考までに、秋にいただいた和栗のモンブランについての記事は、こちらに。

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop   


The sweets which I had during break time,
was Mont Branc cake of Italian chestnut of y'KUNIEDA.
Which I had in autumn, was made of Japanese chestnut harvested in Ehime.

After having passed for a while since new year began,
it turned into Italian chestnut version.
Different from the Japanese gold color one, this is deep brown color.

The taste of its cream is of course different.
The Italian one is more thick and rich.

If I call the Japanese Mont Blanc as "Princess",
Italian Mont Blanc is more like "Queen".
スポンサーサイト

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/898-0dfb6c1c