オリーブ油でクリスマオードブル♪

昨夜のクリスマスイブは自宅で珍しくクッキング♪
ほぼ年に一度?!のちゃんとした料理です。

オードブルのプレート♪
IMG_1223.jpg

モッツアレラとプチトマトにはトリュフ塩とエクストラバージンオイル
生ハムとアボカドのルッコラサラダにはバルサミコ酢と手作りドレッシング
スペイン風オムレツは、たっぷりのピュアオリーブオイルで焼きました。

というのも。。。
先日いただいた、おいしいオリーブオイルづくしのプレートにしようというコンセプトなんです。

小豆島オリーブ園のオイルギフト
IMG_1224.jpg

せっかく美味しいものを頂いたので、ちゃんと使ってみました。
おかげさまで、本格派(派ってだけですが)のひと皿に仕上がりました。

素敵なギフト、ありがとうございました

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop   


Last night, on the Christmas eve, I cooked unusually at home.
It is said to be almost once a year, my home cooking!!

Here's a plate of hors d'oeuvre.
Mozzarella and petit tomato topped with truffle salt and extra virgin oil
Rucola and ham and avogado salad with balsamic vinegar and handmade dressing
Spanish omlet which was cooked with plenty of pure oil

Why did I make those dishes?
The theme was to use olive oil which I was given the other day.

These olive oil was made by olive garden in Shodoshima.
Because I got such a wonderful gift, I tried hard to use it properly.
Thanks to it, the dishes had genuine-like taste.

Thanks for the wonderful gift!
スポンサーサイト
[ 2012/12/25 22:50 ] CARMONA 日記♪ | TB(0) | CM(0)

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/842-86cabc18