午後のカフェタイム♪ -はるにれ-

午後のカフェタイム。
ひさしぶりにおじゃましたのは、大垣市にあるシックな和モダン珈琲店"はるにれ"。

奥に細長ーくカウンターが並んでますが、
わたし達はテーブル席へ。
写真 (2)

いただいたのは、モカ・ハラリー(イエメン)。
写真 (1)
コーヒーの原種と言われているのがモカ。
上品な香りで、ほんのり酸味のバランスがよいコーヒーでした。

午後のサービスのパンが変わったみたいです。
小豆が入っていて、表面のゴマが香ばしい

お連れ様はインドネシア産のスマトラ・マンデリンを。
こちらは少し独特な味わいで、深い苦味のあるこだわり派向けのお味だったようです♪

最近は、産地にこだわってコーヒーをチョイスしてます。
自分好みのコーヒー探し中♪

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The other day in the afternoon,
I went to a chic Japanese-modern cafe "Harunire" in Ogaki after a long absence.

It has an elongated counter seating area, but we sat in a table seat.

I ordered Yemeni coffee "Mokha Harrah".
Mocha is said to be a progenitor of the coffee.
It had elegant aroma and well balanced acidity.

They had changed the kind of afternoon service bread.
I liked the azuki beans and the fragrant of sesame.

My companion drank Indonesian "Sumatra Mandheling".
It had a little bit unique taste with deep bitterness.
It seemed to be for masters of coffee.

Now I am concentrating in choosing coffee in produced area.
I am looking for a best cafe for myself.
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