秋に食べたいスイーツ -y'KUNIEDA-

秋ももう終わり。
そのまえに、もう少しだけ味わいたい秋スイーツ♪

久しぶりに味わった日本のケーキは、y'KUNIEDA さんのモンブラン。

愛媛産の和栗を100%使用して作られる、KUNIEDA流モンブラン ¥462
まずは見た目に美しい!
DSC08281.jpg

栗のペーストは、濃くてなめらか。
中にはタルトとカスタード、生クリームが重なっていました。
ちょっと意外だったのは、ブルーベリーのシロップ煮が入っていたこと
モンブランに、フルーツの酸味ってどうなのかな?とおもったけど、、、
意外にいいアクセントになってました。

さすがのセンスです

秋スイーツの締めにふさわしい、上質なモンブラン、ごちそうさまでした♪

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It's almost end of autumn.
But I wanted to taste more autumn sweets!

The Japanese cake which I tasted after a long absence
was Mont Blanc of y'KUNIEDA.
It was a KUNIEDA style one
which was made of 100% Japanese chestnuts from Ehime.

At first, it was pleasant to the eye.
Then...
The paste of chestnut was thick and smooth.
It consists of layer of tart, custard, fresh cream in it.
And I also found some syrup boiled blueberries.
I did not know if it matched to the cake, but it actually was delicious.
The sourish taste of the berry really worked with the thick chestnuts paste.

That was really KUNIEDA style!

It was a best Mont Blanc for finishing autumn sweets!
Thanks for the lovely cake.
どうやら。。。中に入ってたフルーツはカシスだったみたいです
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