栗&かぼちゃのケーキ -NEUVE-

栗と並んで美味しい秋の味覚、かぼちゃ♪
NEUVEさんのかぼちゃのケーキはハロウィン仕様
DSC08042.jpg
「モンポティロン」という名前も可愛いです。
かぼちゃのモンブラン風ケーキ、かな。。。
中にはピスタチオのムース。くるんであるスポンジの外側がキャラメリゼ。
カラメルの味とかぼちゃって合うよ~

こちらは見た目には地味な栗のタルト。
DSC08041.jpg
ちょっと甘いかな。少し甘さ控え目な方が栗の味わいが引き立つのに。。。
丁寧に作らられてて綺麗なタルトだけに残念

かぼちゃ、栗、ときたらあとはさつまいもだな

As for the fall flavor, pumpkin is popular along with chestnuts.
The pumpkin cake which was sold at NEUVE was Halloween style.
The name of the cake was also cute.
It was like a pumpkin version Mont Blanc cake.

Inside the cake, there was mousse of pistachio.
Outside of the wrapped sponge was caramelized.
The bitter sweet caramel taste went well with pumpkin paste.

The other cake, chestnut tart was too sweet.
If it was less sweetened, I could have tasted the chestnut more.
It was pity, though it was beautiful and well made.

The big three of autumn taste! The rest is sweet potato!
スポンサーサイト

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/779-b3dbe8db