秋に食べたいスイーツ -TOURTIE`RE-

秋の味覚スイーツ強化月間に突入です!

本日の sweets break は、ご近所パティスリーの「TOURTIE`RE」さんにて♪
意外にもこちらのモンブランはわたし、初めてみたいです。

「モンブラン」
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 小ぶりながらも、パーフェクトな正統派モンブランでした(*゚▽゚*)

 洋酒がしっかりめに効いたコク深いマロンペーストの下には、
 ミルキーでほんのり甘い生クリーム。
 その間には、隠し味にホワイトチョコが入ってました。
 
 中心にはゴロゴロマロン。
 そして底にはさっくさくの焼きメレンゲ。 キャラメリゼの香りがポイント✩

もうひとつ、栗のケーキをひとくち味見!
「クレープドマロン」 
IMG_7147.jpg
 モンブランが大人向けなのに対し、こちらはお子様向けのやさしい味わい。
 クラッシュマロン入りのクリームが、シュー生地にサンドされ、
 スポンジのふんわり感も楽しめるケーキ。

カフェスペースで、しばし至福の時を過ごしました。
こちらはケーキ屋さんのカフェスペースにしては珍しく?雑誌が充実してます\(^o^)/

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Now I’m addicted to the Autumn sweets!

Today, I took a sweets break at a neighborhood patisserie "TOURTIE`RE".

Surprisingly, that was a first time for me to eat their Mont Blanc.
Even though it was small, a perfect and traditional Mont Blanc.
The marron paste had a slightly foreign liquor taste.
Under the paste, there was milky and rich whipped fresh cream.
Between the paste and cream, there was white chocolate as a secret ingredient.
Inside the cream, there were some pieces of chestnut.
Crispy and fragrant smell baked merengue was at the bottom.

I tasted the other chestnuts cake "Crepe de marron".
While the Mont Blanc was a cake for adults,
this gentle taste cake seemed to be good for child.
Cream with a crash marron was between the two puff pastries.
I also enjoyed a fluffy texture of sponge part.

In cafe space, I spent a blissful time for a while.
There were quite nice selection of magazines which most patisserie did not have.
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