y'KUNIEDAさんの新作スイーツ♪

午後のスイーツタイムにいただきました♪
y’KUNIEDAさんの美しいケーキたちです。こちらは最新作"自家菜園ベリーのタルト"
IMG_6260.jpg
フランボワーズとメジーナという交配種のベリーたっぷり。
自家菜園で作られてるなんてすごいです

わたしが食べたのは、この"モンジュー"
IMG_6259.jpg
ソフトなフルーツ入りタルト生地の上にはチーズクリーム、そしてたっぷり生クリーム♪
マイルドで、ふんわり。いろんなケーキのいいとこどりみたいな美味しさでした。

KUNIEDAさんとこの生クリームって、少し変わった風味がするの。。。
秘密はなんだろな~

ごちそうさまでした~

こちらには、過去いただいた、KUNIEDAさんのケーキが載ってます♪

↓ Please vist my 'Import & Vintage' Webshop   


I ate a beautiful cake of y'KUNIEDA in the afternoon cafe time.
"Home made berry tart" was the newest cake.
It was decorated by many berries. Raspberries and other crossbreeding berries.
Surprisingly, they were harvested at KUNIEDA-san's garden!

The cake which I had was "モンジュー" .
Cream cheese cream and fresh cream were on the soft tart.
It was soft and mild. Full of different textures and tastes.

I think fresh cream of KUNIEDA is a little bit different from other cake shop's cream.
Are there any secrets??

Anyway, thanks for the lovely sweets!


スポンサーサイト

美肌シーベリー

北海道でシーベリーという果実のブレッドペーストを食べました。奇跡の果実と言われフィトケミカルが多く美肌に良いようです。熱々のホットケーキに掛けるととてもおいしです。シーベリーで新スイーツどうでしょか。
[ 2012/06/15 07:52 ] [ 編集 ]

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/685-44eb3bf3