スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
[ --/--/-- --:-- ] スポンサー広告 | TB(-) | CM(-)

タルトはザクザクがイイ! - pâtissrie SYANTEI -

そう。。。フォークをさして、手ごたえがしっかりあるタルトが好き♪
ブサ! ザク! で ガチっとお皿で音がしちゃったりして。
で、そのまま勢いで飛んでっちゃったりして。
そのくらいの。

そしてバターの香りいっぱい、がいいな~

でもどこのケーキ屋さんのがそんなだったか、記憶になく、
現在探し求めている次第であります。

pâtissrie SYANTEI  さんのベリー&チョコレートタルト
DSC00536.jpg
こちらのタルト生地はわりとしっかりしてるから好き♪
理想ほどではないけど

同じく、pâtissrie SYANTEI  さんのかぼちゃのプリンケーキ
DSC00537.jpg
こーゆーのももちろん美味しい。
そしてリーズナブルなお値段も嬉しいんです~

pâtissrie SYANTEI  

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop
  
ToplogoKANA小

I like tarts.
Especially, the tarts they have tartlet dough with hard texture.
Kind of ... when I stick a fork into the tart, the dough breaks with sound.
And it's fun to see scatter its pieces!


The tartlet dough should be full of fragrance of butter.

I do not remember which cake shop make those kinds of tart, though.
So, I am looking for it!

The other day, I ate two pieces of cakes of pâtissrie SYANTEI.
One was berry & chocolate tart.
It's dough was rather hard, but was not the one I expected.

The other cake was pumpkin pudding cake.
I also like this kind of cake with soft texture.
There were many kinds of value cakes.
That's one of the reason why I like the cake shop.
スポンサーサイト

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/1919-639556ee


上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。