苺のジャム♪

苺ジャム、今年も作りました♪
DSC09183.jpg

早速試食。"つくしぱん"さんの湯種パンとコラボです。
DSC09186.jpg
苺の形、ちゃんと残っててゴロゴロ~
ポヨンポヨンの焼きたて生食パンも美味しい!

ジャム用の苺、たっぷり仕入れたのでお菓子も作っちゃお
DSC09186-2.jpg

つくしパン 岐阜市則武東2-2-4

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop
  
ToplogoKANA小

I made strawberry jam this year, too!

I tried it with sliced "Yudane bread" of "Tsukushi-pan".
Yudane bread was made with wheat flour dough which was knead with hot water.

Strawberries remain their shapes perfectly!
And the raw fresh white bread was bouncy and chewy!
Both were really tasty.

Since I bought many strawberries, I made a cake with some of them, too.
スポンサーサイト
[ 2016/04/24 16:20 ] CARMONA 日記♪ | TB(0) | CM(0)

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/1836-2d5ba631