湖畔のティールームで、クリームティ♪ - Ingleside cafe -

三重旅2日目の朝。青蓮寺湖を臨むホテルを出発し。。。
IMG_2888.jpg

すぐ近くにある湖畔のカフェへ。
IMG_2946_20151203160347b38.jpg

店内、落ち着くぅ♪
IMG_2938_201512031603420f5.jpg

クリスマスの飾りも良い感じ
IMG_2937.jpg

こちらでいただいたのは、クリームティー♪
IMG_2939_20151203160343e0d.jpg
紅茶とスコーンのセットです。
紅茶は"ウインタークッキー"(ローズヒップ・フルーツ・バニラ)をチョイス。

スコーンに、"デボンダブルクリーム"とジャムが付いてきます。
IMG_2940_20151203160344483.jpg
わたしはクランベリー入りのスコーン♪ と、イチゴジャム。

こちらがプレーンスコーン。ブルーベリーのジャムでした。
IMG_2941_20151203160346d08.jpg

デボンダブルクリームは、クロテッドクリームより若干乳脂肪分が少ないですが、
ほぼほぼ同等の味わいです。

三重に居ながらにして、本場イギリス式ティータイムを堪能

Ingleside Cafe (イングルサイドカフェ) 三重県名張市青蓮寺2084-20

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop
  
ToplogoKANA小

On the second day of the Mie trip,
we left the hotel which faced the Lake Syorenji, and went to a cafe near by.
I was very comfortable inside the cafe.
The decoration of the Christmas was lovely.

We had cream tea there.
It was a set of a cup of tea and a scone.
I chose "winter cookie" blend tea.
It was mixed leaves and flavor of the rose hip and fruits and vanilla.

The scone was served with "Devon double cream" and jam.
As for me, I had a cranberry scone.
It was served with strawberry jam.

The other was a plain scone, and was served with blueberry jam.

The cream was slightly lighter than clotted cream,
but the taste was almost the same.

Though I was in Mie, I could enjoy the British style teatime.
スポンサーサイト

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/1744-d2be7f54