昨年に続き、イチゴジャム♪

今年もジャム用に苺をたくさん買って、作りました♪
01930d62f57a32bcd74693d8722f13aad55a031a2d.jpg

昨年の反省を生かして、しっかりと下準備。
01eb3729e548baa9f97da36d9f7bd1a6a49d2d54c1.jpg

色合いも、粘度も、かなりいい感じに出来ました
017087fd439ab2e305af331da4a066bcae1be7eeb5.jpg

ちゃんとまるごとの形が残ってるし これでマイレシピ、完成かな~♪
0182a45b1daa850421ecf3d0e4636132ef5998f4e3.jpg

まだ熟してない苺が、あとボールに1杯あるので、また来週も作らなきゃ

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop   


This year again, I bought many strawberries and made jam of them.

Reflect on last year's faults, I prepared for them properly.
Then I made them with nice color and viscosity.

Strawberries still remain the original shapes, too.

I think my original recipe has completed.

There is still a bowl of unripened strawberries remaining.
So, I will do it again next Sunday.
スポンサーサイト
[ 2015/04/13 18:15 ] CARMONA 日記♪ | TB(0) | CM(0)

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/1556-04e8019a