フレンチトーストといえば。。。

フレンチトーストといえば。。。
以前は"だいこく家"というしゃぶしゃぶのチェーン店だったお店が、
"からころ珈琲"にいつの間にか変わってて。。。

そこで鉄板フレンチトーストを食しました。
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単品メニューなので、さすが、モーニングについてくるものより豪華

フレンチトーストを食べると必ず思い出すのが、スペインで食べた"トリハ(Torrija)"。
スペイン風のフレンチトーストなんですが、やっぱりこの味が忘れられません。
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見た目イマイチですが(笑)。
パンに卵液がシミシミで、しかも冷たい インパクトありすぎでした。

これ、過去記事です。
ちょうど3年前のことですね。 
イースターの時期限定でしか食べられないみたいだから、再食はほぼほぼ無理
ということもあって、思い出が美化されすぎてるかも

からころ珈琲 岐阜県大垣市南頬町2-74-1
Viena Capellanes, Madrid

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Speaking of French toast...

A shabu-shabu restaurant called "Daikokuya" had changed to a caffe shop
called "Karakoro coffee" before I even realized it. 
I went to the cafe the other day and had their French toast.

It was served by hot iron plate.
As it was a single item menu, it was more gorgeous than the free breakfast one.

Whenever I eat French toast, I remember "Torrija" which I ate in Spain.
It was Spain style French toast, and I cannot forget its taste.
Though it looks not so good.

The bread was soaked in the egg liquid perfectly, and it was cold unexpectedly.
It had quite a lot of impact to me.

I attached an old article which I wrote then.
It was just three years ago.

"Torrija" is sold only during the time of Easter,
so, it's almost impossible to eat it again.
That's why the memory of the taste may be extremely beautified just in my mind.
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