スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
[ --/--/-- --:-- ] スポンサー広告 | TB(-) | CM(-)

昨日、今日と。。。

珍しく、連日キッチンに立ってしまった(笑)

昨日は初めてマーマレードを作ってみました♪ オレンジでなく、柚子です。
IMG_9595.jpg

ツヤツヤ! でもちょっと固くなっちゃったかな。。。
IMG_9596.jpg
実はマーマレードは苦手! 皮が苦いのがダメで。。。

今回は、苦くないレシピを探して作ってみました。
確かに苦味はなく、イイ感じ♪

で、今日はこのジャムをちょっと使って。。。
IMG_9597_20150222152740dd9.jpg
パンケーキの柚子クリームサンド 
出来たて、というのは何より美味しい要素。 甘さも好みに出来るしね~♪

↓ Please visit my 'Vintage & Antique' Webshop   


I cooked for two days in a row unusually.

Yesterday, I made marmalade for the first time.
I did not use orange.
It was made with Yuzu.

It's shiny!! But I think it's rather solid.

Honestly, I do not usually eat marmalade.
I do not like its bitter taste of the peel.
So, this time, I looked for a recipe that would finish without bitterness.

Actually, I could make it properly.

Today, I made some sweets with the marmalade.
It's pancake sandwich with yuzu cream.

It tasted nice!
Freshness is an important element of its deliciousness.
The second reason was that I could make it with my own favorable sweetness.
スポンサーサイト
[ 2015/02/22 15:56 ] CARMONA 日記♪ | TB(0) | CM(0)

コメントの投稿













管理者にだけ表示を許可する

トラックバック:

この記事のトラックバック URL
http://carmonacorp.blog.fc2.com/tb.php/1510-910900d8


上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。