チョコを食す♪ - 友チョコ編 -

チョコ強化週間!
きょうは素敵なLadyにいただいたチョコたち♪

フランス菓子専門店「オクシタニアル」の"シグナチュール"☆
IMG_9158.jpg
クラブハリエの東京のお店です。
2008年に世界のお菓子大会で優勝したときのチョコレート。
さすが 見た目にも綺麗で、味わいも複雑だけど美味しい
箱には、監修された"ステファン・トレアン"氏の直筆サイン入りでした。

Occitanial (オクシタニアル) 東京都中央区日本橋蛎殻町1-39-7

もう一つは、スペインはバルセロナの老舗チョコレート店"AMATLLER"の。
IMG_9156.jpg
葉っぱ型のチョコは、70%カカオで大人なビター。
缶のミュシャのイラストも可愛い。これはキープだな

Chocolate Amatller (アマリエ) 
SANT PERE 37, 08770 SANT SADURNÍ D'ANOIA, BARCELONA (SPAIN)

まだチョコ記事、つづく。。。かも(笑)

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It's a chocolate week now!
Here's are the chocolate which were gifted by my friend.

The "Signatures" was from "Occitanial" of French patisserie.
It's a confectionery shop of "CLUB HARIE" in Tokyo.
The chocolate won the prize at a World Pastry Team Championship in 2008.

They looked so beautiful, and had delicate taste. Not to mention delicious!

Its box had a hand-written sign of "Stephane Treand"
who was an executive confectioner of the shop.

The second one was of "Amatller",
well-established chocolatier in Barcelona, Spain.
The leaf shape chocolate was cute, and the content of the cacao was 70%.
It was a little bitter, taste for adult.

The illustration of "Mucha" on its tin was also nice!
I think I should keep it!

More article of chocolate will be upped, I think!
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[ 2015/02/11 18:38 ] Sweets & Bread ♪  -東京都 | TB(0) | CM(0)

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